Välkommen till besök och tjäna dig uppriktigt.

Kendskab til produktionskarakteristika for Q345B sømløse kvadratrør

Artikelförfattare:administrators släpptid:2021/08/10 14:27:47 Läsning:238
Når det fælles stål af Q345B sømløse firkantrør opvarmes over det kritiske tryk, vil eliteholdet oprindeligt ved indendørs temperatur omdanne hele eller det meste af det til martensit.

Derefter infiltreres stålet i vand eller olie til hurtig afkøling, og martensiten kan omdannes til austenit.Den hurtige afkøling under varmebehandling vil forårsage termisk stress i produktet, og når det er stort til et niveau, vil produktet blive forvredet og deformeret.Knæk.Så prøv at vælge den rette kølemetode.

Q345B-sømløse kvadratrør opvarmer metalmaterialets materiel til en bestemt passende temperatur og forbliver i et stykke tid og trænger straks ind i dæmpningsmaterialet.Den hurtige afkøling af teknologien til varmebehandling af metalmaterialer.Fælles dæmpningsmaterialer omfatter brine, vand og mineraler.Materiel motorolie, gas osv.

Hvorfor ikke fremme styrken og slidmodstanden af metalmaterialeprodukter ved varmebehandling, så det er usædvanligt at bruge alle former for arbejde, støbeforme, måleinstrumenter og standard overfladebestandige præfabrikerede komponenter.Efter varmebehandling og dæmpning ved indbyrdes modstridende temperaturer, hvorfor ikke i væsentlig grad fremme trykstyrken, duktiviteten og træthedsgrænsen for metalmaterialer og opnå de gensidige virkninger af disse typer for at opfylde de modstridende faktiske driftsstandarder.

   Desuden kan varmebehandlingen af Q345B-sømløse kvadratrør også få nogle klassificeringsståls til at have fysiske virkninger, f.eks. varmebehandling med henblik på at forbedre det jernmagnetiske materiale i det sjældne jords permanente magnetstål, og korrosionsbestandigheden i pladen af rustfrit stål.

Plader af rustfrit stål har to modsatrettede typer.Den modstridende struktur er velegnet til modstridende anvendelsessituationer.Hvad har du gjort med de to?Hvorvidt det I-formede stål er almindeligt anvendt, er det stadig let.Fordi tværsnit specifikt

Meddelande om upphovsrätt:Vattenfri tillverkare av kvadratrörFörseddKendskab til produktionskarakteristika for Q345B sømløse kvadratrørDen kommer från Internet och används endast för visningsändamål och garanterar inte riktigheten, giltigheten, aktualiteten eller fullständigheten hos sådan information. Upphovsrätten till vissa bilder och text tillhör fortfarande den ursprungliga författaren. Om du bryter mot dina rättigheter, vänligen kontakta oss så tar vi bort det inom 24 timmar så snart som möjligt. Vi erbjuder endast gratis tjänster, relateradeKendskab til produktionskarakteristika for Q345B sømløse kvadratrørDet anger inte heller åsikter eller åsikter på denna webbplats och har inget referensvärde. Tack.